Konsertserie på 4 ble til 1

De annonserte konsertseriene på Quality Hotel Sarpsborg og Quality Hotel Tønsberg er redusert til kun EN konsert på hvert sted !

I Mai ble sommerkonsertene på Quality Hotel Sarpsborg og Quality Hotel Tønsberg lansert som de første av sitt slag med max 200 publikummere i salen. Begge salene har normalkapaistet på ca 1000 personer, men gjennom Korona-tiltak ble det utarbeidet planløsninger for maksimalgrense på 200. En stort kobbel med kjente og kjære artister som Hans Erik Huseby, Stephen Ackles, Vidar Busk, Paal Flaata, Dream Police, Hanne Sørvåg, Rein Aleksander mfl ble lansert i beste sendetid på Tv-2 nyhetene og gjennom storslått annonsering under parolen «Vi Åpner KulturNorge». I ettertid har det vist seg at publikum fortsatt er skeptiske til å overvære konserter innendørs i saler som de nevnte, og de fleste artistene som i normale tider ville solgt ut saler med normalkapasitet sliter nå med å fylle opp 200 på en og samme kveld. I Åge Sten Nilsens tilfelle har arrangørene nå tatt en beslutning om å avlyse onsdagens «Unplugged», torsdagens «Carina Dahl & Åge Sten Nilsen «Så Ekte Nå» og fredagens «Åge Sten Nilsen – Full Circle» grunnet salgssvikt såvel i Sarpsborg (Åge’s fødeby)  som i Tønsberg (hvor Åge har solgt ut hele somre tidligere). Lørdag 11.juli (Sarpsborg) og lørdag 25.juli (Tønsberg) er imidlertid nærmest utsolgte, og vil spilles som planlagt.

I en uttallese til AGESTENNNILSEN.COM skriver Åge Sten Nilsen selv:

«Det er utrolig trist å oppleve at folk ikke har sperrer for å stå tett i tett i kø på IKEA eller å nærmest ligge på hverandre på strendene eller henge over hverandre på utesteder. Mens de tydeligvis er engstelige for å oppleve konserter innendørs på kulturhus der det er kulturen som står i hovedfokus. Mulig folk tror at kultur og musikk sprer ekstra Korona, spesielt når det arrangeres i annet en puber, hager, bakgårder eller i telt. Selv om realiteten er totalt motsatt. Jeg har selv spilt en lang rekke utsolgte Unplugged konserter i hager, bakgårder, telt og puber på godt og vondt. På godt fordi folk endelig har kunnet være sosiale og hygge seg ute igjen. På vondt, fordi enkelte åpenbart er mer interessert i å drikke øl og snakke høylytt med hverandre uten å bry seg om at de faktisk har kjøpt billett til en konsert enkelte andre ønsker å høre på., og nærmest fravær av 1 meters regel etter x-antall halvlitre. At «Vi Åpner KulturNorge» nå opplever sviktende billettsalg på arrangementer som endelig skulle få lydteknikere, lysteknikere, hoteller, scenemannskap, musikere osv igang igjen er utrolig uheldig for fremtiden. Selv kan jeg livnære meg ved å spille akustisk uten annet i kofferten enn en akustisk gitar og noen stemmebånd. Resten av næringskjeden derimot, som ble fratatt all inntekt fra lockdown, og gledet seg til at noe som kan likne produksjoner igjen skulle settes opp for 200 publikummere, må atter en gang bli hjemme, fordi det potensielle publikummet ikke er lenger er interessert eller ikke våger. Dette vil dessverre medføre på sikt at vi vil oppleve en masseflukt fra viktige og sentrale oppgaver innenfor kulturbransjen. Dyktige kollegaer har allerede begynt å søke seg bort fra kulturlivet og inn i tryggere arbeidsfelt. Jeg er imidlertid glad for at iallefall min «One Night With Queen» konsert nærmer seg 200 solgte billetter både i Sarpsborg og Tønsberg. Før Koronanen kom til landet spilte vi sjelden for under 1000 personer av dette konseptet. Idag skal vi prise oss lykkelige over at nesten 200 våger seg inn på kultursalene, til tross for at de  er finslipet til fingerspissene for å unngå å utsette noen for smitte, og samtidig bevare gleden av å gå på konsert. Jeg ønsker med dette å oppfordre det norske folk til å støtte opp om kulturarrangementer over hele landet, i håp om å kunne ha noe som heter «Norsk kulturliv»  i fremtiden. På forhånd takk. Mvh Åge Sten Nilsen «

Dermed vil ikke Sarpsbrog og Tønsberg få oppleve Åge Sten Nilsen «Unplugged» med gjestene Trond «Teeny» Holter fra Wig Wam, Åge’s datter Oda Helen Nilsen og Karianne sissener Amundsen, eller «Carina Dahl & Åge Sten Nilsen» eller «Åge Sten Nilsen- FULL CIRCLE» det beste fra Åge Sten Nilsens karriere.

De restrerende billettene til Åge Sten Nilsens «ONE NIGHT WITH QUEEN» kan kjøpes her:

BILLETTER TIL ÅGE STEN NILSEN – ONE NIGHT WITH QUEEN – OSEBERG TEATER TØNSBERG

 

BILLETTER TIL ÅGE STEN NILSEN – ONE NIGHT WITH QUEEN – QUALITY HOTEL SARPSBORG